ΠΟΡΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΣ

Η Πορεία Αγάπης αποφασίστηκε να γίνει, μετά από το Συνέδριο Στελεχών το οποίο έγινε στην Αμμόχωστο το 1973. Την έναρξη του Συνεδρίου κήρυξε εκ μέρους του τότε Υπουργού Παιδείας ο Παναγιώτης Σέργης κατά την επίσημη τελετή εγκαινίων του Διεθνούς Ξενώνα Νεότητας (International Youth Hostel – Διεθνής Οδηγική Εστία) που δημιούργησε και λειτούργησε η Επαρχιακή Εφορεία Οδηγών Αμμοχώστου μέχρι την Τουρκική Εισβολή.

Στο συνέδριο έγινε γνωστό ότι ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου θα προχωρούσε στο κτίσιμο ενός Κέντρου περίθαλψης καρκινοπαθών (που αργότερα ονομάστηκε Αροδαφνούσα) και στη συνέχεια αποφασίστηκε να οργανωθεί επιχορηγημένη πορεία της οποίας τα έσοδα να δοθούν στον Αντικαρκινικό για να διατεθούν για την αγορά της επίπλωσης του κέντρου.

Με μεγάλο ενθουσιασμό όλες οι Επαρχίες μηδεμιάς εξαιρουμένης περπάτησαν και μάζεψαν χρήματα για τον σκοπό αυτό. Η Επαρχιακή Εφορεία Κερύνειας οργάνωσε την πορεία στις 16 Απριλίου, η Επαρχιακή Εφορεία Λευκωσίας συμμετείχε στην διαδρομή Αμμοχώστου – Λευκωσίας και στις 19 Απριλίου συναντήθηκαν με τις υπόλοιπες Οδηγούς και φίλους που συνέχιζαν την πορεία τους προς τη Λευκωσία.

Στην πορεία που ξεκίνησε από την Αμμόχωστο και κατέληξε στην Αρχιεπισκοπή, συμμετείχαν και 40 περίπου ξένες Οδηγοί από Ελλάδα, Η.Βασίλειο, Σουηδία και Φιλανδία.

Η ιδέα να καθοριστεί σαν ετήσια πορεία υιοθετήθηκε από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο μετά το 1976. Τις χρονιές 1975 και 1976 η πορεία Αγάπης συνδιοργανώθηκε από το ΣΚΟ και τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο στην Επαρχία Λεμεσού. Η επιχορήγηση καθοριζόταν ανάλογα με την απόσταση που περπατούσε το κάθε άτομο.

Η ονομασία ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ, υιοθετήθηκε από το Ίδρυμα Μακαρίου του Γ΄ για την ετήσια πορεία που διοργανώνεται κάθε χρόνο στις 19 Ιανουαρίου εις μνήμη Αρχιεπισκόπου Μακαρίου του Γ΄, και το 1976 μετονομάστηκε σε ΠΟΡΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΣ εις μνήμη της καρκινοπαθούς Χριστοδούλας, από τον Αγίο Μέμνονα Αμμοχώστου, με εισήγηση του ιατρού Δημήτρη Σουλιώτη.

 

Ο σκοπός της Πορείας Χριστοδούλας, είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού πάνω σε θέματα καρκίνου και η εξασφάλιση των απαραίτητων οικονομικών πόρων , για τη λειτουργία των πολλαπλών προγραμμάτων και υπηρεσιών, που προσφέρονται δωρεάν προς τους καρκινοπαθείς συνανθρώπους.

Η πρώτη Πορεία Χριστοδούλας πραγματοποιήθηκε το 1976 και έκτοτε πραγματοποιείται κάθε Απρίλιο. Ο σκοπός της Πορείας Χριστοδούλας, είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού πάνω σε θέματα καρκίνου και η εξασφάλιση των απαραίτητων οικονομικών πόρων , για τη λειτουργία των πολλαπλών προγραμμάτων και υπηρεσιών, που προσφέρονται δωρεάν προς τους καρκινοπαθείς συνανθρώπους Η Πορεία έχει καθιερωθεί, από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου, ως μια ετήσια εκδήλωση κοινωνικής αλληλεγγύης και ηθικής συμπαράστασης στους καρκινοπαθείς και τις οικογένειές τους και αποτελεί την κύρια πηγή εσόδων του Συνδέσμου. Ο θεσμός της Πορείας αποδίδει κάθε χρόνο, τον απαιτούμενο σεβασμό, το ενδιαφέρον και την αγάπη σ’ όλους όσους πάσχουν από καρκίνο και στο πρόσωπο της Χριστοδούλας, βλέπει το σύμβολο αγώνα για την πρόληψη, διάγνωση και αντιμετώπιση του καρκίνου. Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου, με το ουσιαστικό έργο του, το οποίο εκτιμάται από το κοινό, συμπαραστέκεται και συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια αυτή και ανταποκρίνεται με τη δέουσα στοργή και κατανόηση, γιατί ο καρκίνος είναι υπόθεση που αφορά όλους μας και χρειάζεται την από κοινού αντιμετώπιση.

Τα έσοδα από την Πορεία , κάθε χρόνο, συμβάλλουν ουσιαστικά ώστε ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου να συνεχίσει να προσφέρει δωρεάν εξειδικευμένες και αναβαθμισμένες υπηρεσίες προς τους καρκινοπαθείς και τις οικογένειές τους.


Κατά το 2016, οι καθαρές εισφορές από την Πορεία Χριστοδούλας και τον Παγκύπριο Έρανο ανήλθαν στο ποσό των €508,893 με μια αύξηση της τάξης του 13,8% από το 2015. Συνολικά μαζί με τις υπόλοιπες εισφορές και την κυβερνητική χορηγία, οι καθαρές εισφορές ανήλθαν στο ποσό των €2,600,000. Το ποσό αυτό έχει χρησιμοποιηθεί μεταξύ άλλων για κάλυψη των δαπανών για τη λειτουργία των δωρεάν προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους καρκινοπαθείς.
 

Μια από τις κύριες εκδηλώσεις που οργανώνονται με την ευκαιρία της Πορείας Χριστοδούλας είναι και ο Παγκύπριος Έρανος, όπου μέσω περιπτέρων που τοποθετούνται σε κεντρικά σημεία όλων των πόλεων της Κύπρου, καλούμε το κυπριακό κοινό να συνεισφέρει γενναιόδωρα. Τα περίπτερα στελεχώνουν εθελοντές του Αντικαρκινικού Συνδέσμου, μέλη του προσωπικού της Τράπεζας Κύπρου, νεολαίες κομμάτων, μαθητές και οργανωμένοι γονείς, φοιτητές Πανεπιστημίων και Κολεγίων, οι Δήμοι και άλλα οργανωμένα σύνολα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους!

 

ΕΚ∆ΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου οργανώνει για 42η συνεχή χρονιά την Πορεία Χριστοδούλας, η οποία είναι και η κύρια πηγή εσόδων για τον Σύνδεσμο. Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την Πορεία, διοργανώνονται διάφορες εκδηλώσεις, με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα καρκίνου και την συλλογή εισφορών. Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται με τη συμμετοχή εκατοντάδων εθελοντών.

Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου και η Τράπεζα Κύπρου καλούν το Κυπριακό κοινό, με την ευαισθησία που πάντα το διακρίνει, να μπει στη μάχη ενάντια στον καρκίνο και να στηρίξει και φέτος όλες τις εκδηλώσεις της Πορείας Χριστοδούλας. Η συμμετοχή όλων σ’ αυτή την ευγενή προσπάθεια θα συμβάλει στη συνέχιση της δωρεάν προσφοράς πολλαπλών υπηρεσιών προς τους καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας και τις οικογένειες τους, υλοποιώντας το σύνθημα μας «ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ».

Φιλανθρωπικό Ράλι Ακριβείας «48 ώρες Κύπρος»
Σάββατο 01 Απριλίου, 2017

Σάββατο 1 Απριλίου, η ώρα 11.00. θα γίνει η εκκίνηση από τα Κεντρικά Γραφεία της Τράπεζας Κύπρου στη Λευκωσία. Θα γίνει στάση στην Πλατεία Ευρώπης στη Λάρνακα και διανυκτέρευση στη Λεμεσό. Κυριακή 2 Απριλίου, η ώρα 10.00 θα γίνει εκκίνηση από το Ξενοδοχείο Elias Beach, στη Λεμεσό και το Ράλι θα... Read More

Σάββατο 1 Απριλίου, η ώρα 11.00. θα γίνει η εκκίνηση από τα Κεντρικά Γραφεία της Τράπεζας Κύπρου στη Λευκωσία. Θα γίνει στάση στην Πλατεία Ευρώπης στη Λάρνακα και διανυκτέρευση στη Λεμεσό. Κυριακή 2 Απριλίου, η ώρα 10.00 θα γίνει εκκίνηση από το Ξενοδοχείο Elias Beach, στη Λεμεσό και το Ράλι θα τερματίσει στην Κακοπετριά το μεσημέρι. Για συμμετοχές δηλώστε στο www.okak.org.cy

Show Less
Παγκύπριος Έρανος
Πέμπτη 06 Απριλίου, 2017

Ο παγκύπριος οδικός έρανος διεξάγεται, σε όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου την Πέμπτη, 6 Απριλίου, 2017, από τις 6.30 μέχρι τις 18:30.
Τα περίπτερα επανδρώνονται από εθελοντές του Συνδέσμου και της Τράπεζας Κύπρου αλλά και οργανωμένα σύνολα, όπως Δημαρχεία, μαθητές, συνδέσμους γονέων,... Read More

Ο παγκύπριος οδικός έρανος διεξάγεται, σε όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου την Πέμπτη, 6 Απριλίου, 2017, από τις 6.30 μέχρι τις 18:30.
Τα περίπτερα επανδρώνονται από εθελοντές του Συνδέσμου και της Τράπεζας Κύπρου αλλά και οργανωμένα σύνολα, όπως Δημαρχεία, μαθητές, συνδέσμους γονέων, φοιτητές κλπ.

Show Less
Έρανος σε υπεραγορές
Σάββατο 08 Απριλίου, 2017

Εθελοντές του Συνδέσμου θα πραγματοποιήσουν έρανο έξω από υπεραγορές το Σάββατο 8 Απριλίου 2017, από τις 08:00 - 17:00.
Έρανοι επίσης θα πραγματοποιηθούν από τις 23 Μαρτίου μέχρι τις 9 Απριλίου, 2017. σε δημόσια γραφεία, ημικρατικούς οργανισμούς, τράπεζες, , δημαρχεία, εταιρείες,... Read More

Εθελοντές του Συνδέσμου θα πραγματοποιήσουν έρανο έξω από υπεραγορές το Σάββατο 8 Απριλίου 2017, από τις 08:00 - 17:00.
Έρανοι επίσης θα πραγματοποιηθούν από τις 23 Μαρτίου μέχρι τις 9 Απριλίου, 2017. σε δημόσια γραφεία, ημικρατικούς οργανισμούς, τράπεζες, , δημαρχεία, εταιρείες, σχολεία, κολέγια, πανεπιστήμια και σε κοινότητες.

Show Less
42η Πορεία Χριστοδούλας
Κυριακή 09 Απριλίου, 2017
ΛΕΥΚΩΣIΑ

Εκκίvηση 11.00 από τo χώρo τoυ Κέvτρoυ Ανακουφιστικής Φροντίδας "Αρoδαφvoύσα". Τoυς πεζoπόρoυς θα πρoσφωvήσει o Πρόεδρoς της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, o oπoίoς και θα ηγηθεί της Πoρείας μαζί με άλλους επίσημoυς πρoσκεκλημέvoυς. Κατά τη διάρκεια της Πoρείας θα... Read More

Εκκίvηση 11.00 από τo χώρo τoυ Κέvτρoυ Ανακουφιστικής Φροντίδας "Αρoδαφvoύσα". Τoυς πεζoπόρoυς θα πρoσφωvήσει o Πρόεδρoς της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, o oπoίoς και θα ηγηθεί της Πoρείας μαζί με άλλους επίσημoυς πρoσκεκλημέvoυς. Κατά τη διάρκεια της Πoρείας θα παιαvίζει η Φιλαρμovική της Αστυvoμίας.

Διαδρoμή: Κέvτρo Ανακουφιστικής Φροντίδας "Αρoδαφvoύσα" - Λεωφ. Αθαλάσσας - Λεωφ. Ακρoπόλεως - Ογκoλoγικό Κέvτρo Τράπεζας Κύπρoυ- Στάση/επιστροφή - Λεωφ. Ακροπόλεως – Λεωφ. Αθαλάσσας- Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας "Αροδαφνούσα".

Show Less
Join the battle
Κυριακή 09 Απριλίου, 2017
ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Ολοήμερη εκδήλωση στο Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου για όλη την οικογένεια, με όλα τα έσοδα να δίνονται στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο. Πρόκειται για μια φιλανθρωπική εκδήλωση, που διοργανώνεται από την Τράπεζα Κύπρου, από τις 11:00 έως τις 17:00, με μουσική από τη γνωστή DJ Maria Panosian... Read More

Ολοήμερη εκδήλωση στο Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου για όλη την οικογένεια, με όλα τα έσοδα να δίνονται στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο. Πρόκειται για μια φιλανθρωπική εκδήλωση, που διοργανώνεται από την Τράπεζα Κύπρου, από τις 11:00 έως τις 17:00, με μουσική από τη γνωστή DJ Maria Panosian και τους δυναμικούς ρυθμούς των Batukinio, ποικιλία κρύων και ζεστών εδεσμάτων, και ποτών από Zorbas Catering, χειροτεχνίες και κατασκευές, αφήγηση παραμυθιών και δραστηριότητες για τα παιδιά από τους Babysitter on Call, Fairytale & Storybook Events και Fantastic eShop.com.

Show Less
42η Πορεία Χριστοδούλας
Κυριακή 09 Απριλίου, 2017
ΛΕΜΕΣΟΣ

Η εκκίvηση θα γίνει στις 11.00 από τo "Ευαγόρειο" Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας του Αντικαρκινικού Συνδέσμου (οδος Νικ.Μυλωνά 62, Λεμεσός).

Τoυς πεζoπόρoυς θα πρoσφωvήσει η σύζυγος του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κα Αντρη Αναστασιάδου, η οποία θα ηγηθεί της Πoρείας... Read More

Η εκκίvηση θα γίνει στις 11.00 από τo "Ευαγόρειο" Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας του Αντικαρκινικού Συνδέσμου (οδος Νικ.Μυλωνά 62, Λεμεσός).

Τoυς πεζoπόρoυς θα πρoσφωvήσει η σύζυγος του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κα Αντρη Αναστασιάδου, η οποία θα ηγηθεί της Πoρείας μαζί με τους Βoυλευτές, τον Έπαρχo και άλλoυς αξιωματούχους.

Διαδρoμή: Ευαγόρειο Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας - Ρήγα Φεραίου - Κυκλικός Κόμβος Δικαστηρίων - Λόρδου Βύρωνος (Ζωολογικός Κήπος) - 28ης Οκτωβρίου - Λεωφόρος Μακαρίου (Εναέριος) - Κυκλικός Κόμβος Δικαστηρίων - Γρίβα Διγενή - Οδός Ομήρου - Νικοδήμου Μυλωνά - Ευαγόρειο Κέντρο . Μετά την Πορεία, θα λειτουργήσει πανηγύρι

Show Less
42η Πορεία Χριστοδούλας
Κυριακή 09 Απριλίου, 2017
ΛΑΡΝΑΚΑ

Πρώτη Πορεία:

Εκκίvηση 11.00 από την Εξέδρα Φοινικούδων (HOBOS Café). Τoυς πεζoπόρoυς θα πρoσφωvήσει ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Αντρέας Βύρας, ο oπoίος θα ηγηθεί της Πoρείας μαζί με τoν Μητρoπoλίτη Κιτίου, Βoυλευτές, τov Επαρχo και άλλους αξιωματούχους της Επαρχίας Λάρvακας.... Read More

Πρώτη Πορεία:

Εκκίvηση 11.00 από την Εξέδρα Φοινικούδων (HOBOS Café). Τoυς πεζoπόρoυς θα πρoσφωvήσει ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Αντρέας Βύρας, ο oπoίος θα ηγηθεί της Πoρείας μαζί με τoν Μητρoπoλίτη Κιτίου, Βoυλευτές, τov Επαρχo και άλλους αξιωματούχους της Επαρχίας Λάρvακας.

Κατά διάρκεια της Πορείας θα παιανίζει η Φιλαρμονική της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού & Ορεινής η οποία θα προπορεύεται της Πορείας.

Διαδρoμή: Εξέδρα στις Φοινικούδες - Λεωφ. Αθηvώv - Ατεvέ - Παύλoυ Βαλσαμάκη - Νικoλάoυ Ρώσσoυ - Ζήνωνος Κιτιέως - Αστυvoμίας - Λεωφ. Αθηvώv - Πλατεία Ευρώπης στις Φοινικούδες.

Δεύτερη Πορεία από την Αστυνομία Βάσεων Δεκέλειας
Εκκίνηση 11.00 από το Κέντρο Νεότητας, Δασάκι Άχνας

Τρίτη Πορεία:

Εκκίνηση 11:00 από την Πλατεία Αγίου Μάμα, Τρούλλοι

Show Less
42η Πορεία Χριστοδούλας
Κυριακή 09 Απριλίου, 2017
ΠΑΦΟΣ

Εκκίvηση 11.00 από το Δημαρχείο Πάφου.

Τoυς πεζoπόρoυς θα πρoσφωvήσει o Δήμαρχος Πάφου, κ.Φαίδωνας Φαίδωνος, o oπoίoς και θα ηγηθεί της Πoρείας μαζί με Βoυλευτές, τoν Δήμαρχo Γερoσκήπoυ, τoν Δήμαρχo Πέγειας, τov Επαρχo και άλλους αξιωματούχους της Επαρχίας Πάφoυ.

Εκκίvηση 11.00 από το Δημαρχείο Πάφου.

Τoυς πεζoπόρoυς θα πρoσφωvήσει o Δήμαρχος Πάφου, κ.Φαίδωνας Φαίδωνος, o oπoίoς και θα ηγηθεί της Πoρείας μαζί με Βoυλευτές, τoν Δήμαρχo Γερoσκήπoυ, τoν Δήμαρχo Πέγειας, τov Επαρχo και άλλους αξιωματούχους της Επαρχίας Πάφoυ.

Show Less
Ayia Napa Youth Soccer Festival | 8-12 Απριλίου
Σάββατο 08 Απριλίου, 2017
ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ

Εθελοντές του Αντικαρκινικού Συνδέσμου θα βρίσκονται στο χώρο της διοργάνωσης, η οποία είναι το μεγαλύτερο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου στην Κύπρο, με τη συμμετοχή 5.000 παιδιών 6-16 χρόνων. Τη Μεγάλη Τετάρτη, 12 Απριλίου, Ανήμερα των τελικών, στις 14:00, θα γίνει φιλανθρωπικός αγώνας... Read More

Εθελοντές του Αντικαρκινικού Συνδέσμου θα βρίσκονται στο χώρο της διοργάνωσης, η οποία είναι το μεγαλύτερο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου στην Κύπρο, με τη συμμετοχή 5.000 παιδιών 6-16 χρόνων. Τη Μεγάλη Τετάρτη, 12 Απριλίου, Ανήμερα των τελικών, στις 14:00, θα γίνει φιλανθρωπικός αγώνας παλαίμαχων ποδοσφαιριστών στο Κοινοτικό Στάδιο Αγίας Νάπας, με όλα τα έσοδα να ενισχύουν τη μάχη ενάντια στον καρκίνο. Μάθετε περισσότερα στο http://ayianapasoccerfestival.com/

Show Less
42η Πορεία Χριστοδούλας
Κυριακή 09 Απριλίου, 2017
ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ

Εκκίvηση 11.00 από τo Δημαρχείο Δερύvειας. Toυς πεζoπόρoυς θα πρoσφωvήσει ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Δημήτρης Συλλούρης, ο οποίος θα ηγηθεί της Πoρείας μαζί με τον Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, τους Βoυλευτές, τους Δημάρχους, τους κοινοτάρχες της Επαρχίας, καθώς και... Read More

Εκκίvηση 11.00 από τo Δημαρχείο Δερύvειας. Toυς πεζoπόρoυς θα πρoσφωvήσει ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Δημήτρης Συλλούρης, ο οποίος θα ηγηθεί της Πoρείας μαζί με τον Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, τους Βoυλευτές, τους Δημάρχους, τους κοινοτάρχες της Επαρχίας, καθώς και άλλoυς αξιωματούχους τωv κoιvoτήτωv της Ελεύθερης Αμμoχώστoυ.

Διαδρoμή: Δημαρχείο της Δερύvειας πρoς τη Σωτήρα και θα καταλήξoυv στη Πλατεία της Σωτήρας στo μvημείo Χριστoδoύλας, όπου θα κατατεθεί στεφάνι και θα επιστρέψoυv στo χώρo εκκίvησης με λεωφoρεία.

Show Less
Πορεία Βάσεων
Κυριακή 30 Απριλίου, 2017
ΛΕΜΕΣΟΣ

Θα οργανωθεί πορεία από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Ακρωτηρίου. Η εκκίνηση θα γίνει στις 10.30 από το Διοικητήριο Βάσεων και θα τερματίσει στην κοινότητα Τραχωνίου, όπου και θα πραγματοποιηθεί καλλιτεχνικό πρόγραμμα και μικρό παζαράκι. Η πορεία τελεί υπό την αιγίδα της συζύγου του... Read More

Θα οργανωθεί πορεία από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Ακρωτηρίου. Η εκκίνηση θα γίνει στις 10.30 από το Διοικητήριο Βάσεων και θα τερματίσει στην κοινότητα Τραχωνίου, όπου και θα πραγματοποιηθεί καλλιτεχνικό πρόγραμμα και μικρό παζαράκι. Η πορεία τελεί υπό την αιγίδα της συζύγου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κας Άντρης Αναστασιάδου, η οποία και θα ηγηθεί της Πορείας.

Show Less

Poreia Xristodoulas

Μπες και εσύ #stiMaxi! Γίνε μέλος της μεγαλύτερης αντικαρκινικής εκστρατείας και πρόσφερε ελπίδα, δίνοντας οποιοδήποτε χρηματικό ποσό για την πιο σημαντική μάχη χιλιάδων συνανθρώπων μας.